Talousvalmentaja

Sanna Spårman

Olen äiti, yrittäjä ja sijoittaja.

Oma näkemykseni on, että jos et luo tavoitteita, et myöskään ikinä saavuta niitä. Silti haluan kannustaa ihmisiä aloittamaan säästämisen ja sijoittamisen arkisella tavalla. Helposti ja ilman stressiä. 

Olen tehnyt noin 15 viimeistä vuotta töitä terveydenhuoltoalan liiketoiminnan ja vahvasti ratkaisumyynnin parissa. Olen koulutukseltani tradenomi. Kehitän ja koulutan jatkuvasti omaa osaamistani henkisen kasvun, yritys- ja sijoitustoiminnan saralla. 

Intohimo ja kiinnostus asuntosijoittamiseen alkoi 2014 kun ostin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Jäin kerrasta koukkuun. Asuntosijoittamisesta tuli harrastuksen kautta yksi tulon lähde joka johdatti minut kauan haaveissa olleelle yrittäjän polulle. 

Minulla on ollut lapsesta saakka osakesalkku. Mutta aloitin systemaattisemman sijoittamisen 2014. Sijoitussalkussani on nyt asuntoja sekä autohalliosakkeita pk-seudulta. Sijoitan edelleen myös rahastoihin ja osakkeisiin. Etsin myös uteliaasti ja aktiivisesti uusia sijoituskohteita.

Elämässä tulee kolhuja ja töyssyjä. Tapahtuu asioita jotka ahdistaa. Voi tulla taloudellisia vaikeuksia. Jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, tai tuntuu että rahat eivät riitä, se on tietyllä tapaa myös hyvä asia. Sillä taloudelliset vaikeudet herättävät sinut miettimään asioita uudella tavalla. Suhtaudu ongelmiin ja vastoinkäymisiin voimavarana. Käännä ne sinun vahvuudeksi. Vastoinkäymiset ovat osa sinun rahatarinaa jotka kasvattavat sinua. Aina kun ymmärrät mitä et tahdo, niin ymmärrät paremmin mitä tahdot. Eli jos huomaat että et halua joutua esimerkiksi velkakierteeseen, opit löytämään helpommin keinoja joilla pääset parempaan taloudelliseen tilanteeseen. Ja silloin kun tiedät mitä tahdot, voit fokusoitua siihen ja luoda sitä enemmän omaan elämään. 

Jos luet tätä nyt, olet jo askeleen lähempänä vaurastumista. Olisipa hienoa olla osa sitä matkaa!

Minun tavoitteeni on auttaa sinut alkuun. Miten päästä eroon huonoista veloista. Miten aloittaa säästäminen. Ja miten aloittaa sijoittaminen. Sinun ei tarvitse olla rikas jotta voit sijoittaa. Jokainen sijoittaja on aloittanut joskus alusta. Voit myös sijoittaa ja säästää ilman että sitä täytyy tehdä intohimolla tai tavoitteellisesti. Avullani opit miten teet arjessa fiksuja valintoja ja jotka tukevat viisasta taloudenhallintaa, mahdollistaen silti mukavan elämän josta voi nauttia nyt.